Thursday 27 February 2014

Fungsi dan Kebaikan LECITHIN


Lecithin dinamakan "pengemulsi semulajadi" kerana ia mempunyai kesan melekat pada lemak. Secara ringkasnya,Lecithin menyebabkan lemak terapung dalam darah dan seterusnya mencegah lemak dari melekat kat dinding membrane. Lecithin tak boleh dihasilkan oleh badan tetapi ianya sangat diperlukan oleh badan kita. Sumber Lecithin boleh diperolehi melalui kuning telur, jagung, kacang soya.

Tahukah anda ~ Soybean Lecithin is the richest cholesterol-free source of lecithin...dan yang menariknya Lecithin Shaklee adalah bersumberkan dari soybean. Bestkan...




Cadangan

Untuk pemeliharaan kesihatan : 2 kali sehari, 3kapsul setiap kali (sebelum atau selepas makan)
Untuk pelangsingan, tekanan darah tinggi, pemecahan lemak : 2-3 kali sehari , 6 capsul setiap kali (sebelum atau selepas makan)



Hubungi saya Inna / Zue / Zurin 
Shaklee Independant ID : 1084335
H/P : 013 3957655 #SMS/CALL/WHATSAPP/WECHAT/TELEGRAM#
FB : Inna Zue Zurin
Page : SeriZurin Nature Vitta e-shop
Blog : www.innazurin.blogspot.com

*These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease


No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Popular Posts